Warme Douche - Berichten en Reacties op een Warme Douche

Post a reply || Back to Warme Douche - Berichten en Reacties op een Warme Douche


Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost

Delete this post Submitted by Gazmend <gazmendhisa@hotmail.com> on 05/Feb/2010
81.58.43.202

Message:

Mij Nederlandse schrift is niet zo goed maar ik doe mijn best dit Bedrijf Warme Douche te geven. Dank u voor begrip.

Onze vader was laste manden zeer ziek en dat was onzekere tijden voor geheel Family.
December maand met slechte weer had ik mijn auto nodig dat ik snel kun zijn van mijn werk en of huis en eventuele met spoed brengen van mijn vader( inmiddels overleden) naar ziekenhuis of medicijnen hallen. Rijden was vrij onmogelijke met zomer banden met de sneeuw op december maand. Ik ging naar Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost met uitleg naar situatie die wij nu hadden te maken en als het mogelijke was eventuele winterbanden kunnen huren en eventuele gelijke kunnen regelen. De stem van mevrouw vergeet ik nooit met mededeling dat wij hebben enorme druk maar wij begrijpen de situatie helemaal en dat gaan wij gelijke voor jou regelen. Ik was enorm opgelucht en blij.
Afsprak was dat ik na het nieuwe jaar de winter banden terug breng ongeveer 2 weken.
De zelfde avond moet ik met spoed mijn vader naar ziekenhuis brengen en was enorme sneeuw op de weg. Rijen met winter banden was perfecte ervaring. Dat was ook het laste rit van mijn vader met mijn auto. Volgende dag ging ik naar Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost te bedankten voor begrip.
Paar dagen later( 27-12-2009 op zondag)overlijdt mijn vader in het ziekenhuis.
Gezien dat wij van af buitenlandse afkomst zijn wens was dat begrafenis plaats vind op het geboorte land.
Maandag ging ik naar Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost met mededeling van de situatie en gezien dat ik paar weken zal ik niet in Nederland ben auto banden terug te brengen volgends de afspraak. De aardige mevrouw had eerst mij gecondoleerd natuurlijke en het antwoord was: Je heb nu ander zorgen ga en doen wat je moet regelen en vergeet de winterbanden we zien je wel als je terug komt en sterkte ermee. Ik ging bijna huilende de deur uit van het begrip en service van mevrouw van Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost.
18 januari ben ik weer terug naar Nederland en natuurlijke gemeld bij Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost gelijke banden terug brengen. Ik vroeg hoeveel nu moet ik bij betalen. Het antwoord was kort en krachtig; Je bent onze niets verschuldigd. Op dat moment was ik spraak los en ik had geen idee wat moet ik ga zegen of hoe moet ik reageren. Voor mij deze mevrouw of gehele Profile Tyrecenter Amsterdam Zuidoost verdient gewone Warme Douche.
Ik zal bij jullie terug komen zolang ik auto heb voor eventuele werkzaamheden.
Met respect namens gehele onze familie
Gazmend Hisa.


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts